Tennis Väst - Vänersborgs TK - Tennis - IdrottOnline Klubb

Tennis Väst

Svensk Tennis Väst skördade många framgångar när Tolvårscupen avslutades i Norrköping i helgen. Bella Bergqvist Larsson Åmål vann finalen i FS 12 mot Tilda Larsson Elfsborg.

Dubbelframgångar i JSM

(2018-08-14 09:14)
Junior SM avslutades i Norrköping förra veckan med dubbelframgångar för Väst. Hannes Eriksson Kristinehamn vann pojkdubbel 16 i par med kompisen Adam Heinonen Växjö.

Isabell Högberg är den nye Verksamhetsassistenten i Väst efter att Jan-Gunnar har slutat. Isabell kommer att arbeta 40% från och med augusti och blir en bra tillgång för Svensk Tennis Väst.

För första gången arrangerade Karlstads tennisklubb en gratis sommartennis-skola för barn och ungdomar mellan 6-15 år. Och det blev succé direkt med 115 anmälda.

Under veckan har Svensk Tennis Väst tävlat på internationell mark med framgång. 17 ungdomar i åldersgruppen 15-20+ fick chansen att pröva sina färdigheter mot spelare från andra länder.

Under veckan spelar Tennis Västs främsta ungdomar en sommartour tävling i Tyskland Flensburg.

Årets upplaga av Elite Hotels Next Generation 2018 är avslutad. På bilden ser vi Tennis Västs deltagare.

På söndagen invigdes riksfinalen traditionsenligt Elite Hotels Next Generation i Båstad på bana 1. Publiken fick njuta av fint väder och trevlig underhållning.

Till hösten erbjuder Svensk Tennis Väst 2 tränar utbildningar och en tävlingsledarutbildning. Det går bra att anmäla sig redan idag!

I helgen genomfördes avslutnings läger för projekt klubbträffen som är ett idrottslyftsprojekt för barn och ungdom. Projektet har initierats och varit ett samarbete av Tennisklubbarna Strömstad, Hammarö, Mariestad och Uddevalla.

Nu går det bra att anmäla sig till Regionmästerskapen utomhus 2018. Tävlingen spelas på två orter. Falköping och Vänersborg.

I helgen avgjordes Elite Hotels Next Generation i Falköping och Mariestad. Svensk Tennis Väst har fått fram 12 nya vinnare som kommer spela slutspelet i Båstad 24-29 juni.

Vårgårda Tennisklubb har fått två nya grusbanor som man passade på att inviga på tisdagskvällen. Svensk Tennis Väst var på plats och överräckte en blombukett och önskade Tennisklubben lycka till i framtiden.

Lottningen till regionsfinalen Elite Hotels Next Generation är lottad! Regionsfinalen spelas helgen 1-3 juni.

Tennisshopen Vänersborg

Tel: 0521-67338, +46521-19500 utebanor