Ungdom/Senior

Vänersborgs TK satsar både på bred- och elittennis. Föreningen har något för varje medlem, motionstennis eller avancerad träning, allt efter ambitionsnivå.

Minitennisskolan   Är till för yngre juniorer mellan 5-10 år som vill börja spela tennis.
Juniorträning

Här finns ett stort urval för den som vill satsa på sin tennis och lika mycket för den som bara vill ha tennis som en rolig motionsform

Serielag   Klubben har inför årets inomhusserie 25 lag anmälda. Alltifrån veteraner till 10 årslag
A-trupp   Klubbens bästa herr- och damspelare ingår i denna trupp och spelar i klubbens representationslag. En viktig del av truppens träning ligger i ett stort antal gemensamma aktiviteter vid sidan av tennisspelandet. Fysträning, innebandy samt grillkvällar är en del exempel på sådana aktiviteter.
Vuxenträning   Ett antal vuxna nybörjare får varje år tillfälle att pröva på tennis några timmar under ledning av kunniga tränare. Då undervisningen sker gruppvis, är det enkelt för deltagarna att fortsätta på egen hand med att hyra speltimmar tillsammans

Abonnemang:

Alla har möjlighet att teckna ett abonnemang i vår fina tennis anläggning. Störst tillgången på lediga tider finns på vardagar för klockan 14.00. Med abonnemang menas att man har tillgång till en bana specifik timma 47 veckor per år.

Tävlingsspel:
Klubben arrangerar ett stort antal interna tävlingar där medlemmar i varierande ålder och spelstyrka har möjlighet att umgås på ett lättsamt sätt under trevliga tävlingsformer, såsom lördagskul, prickblixtar och motionärernas serietennis för lag. Dessutom arrangeras med jämna mellanrum Påsklaget, Vänersmashen, Cela open, samt ytterligare några tävlingar som också är öppna för deltagare från övriga tennis Sverige.

Är Du intresserad av tennis och vill spela i vår fina tennisanläggning, hör av dig till tennisklubben.
Välkommen!

Vänersborgs tennisklubb, Brättevägen 9, 46235 Vänersborg.

Uppdaterad: 2011-10-29 21:58
Skribent: Dan Löfving