Ny tränare

13 DEC 2019 11:18
Nu är det klart och Olivia Svensson är nu klar som tränare och kommer att börja i Januari. Vi önskar henne välkommen till klubben.
  • Skapad: 13 DEC 2019 11:18

Hej allihopa!
Mitt namn är Olivia Svensson och jag är 21 år gammal. Jag kommer från Lilla Edet där jag började spela tennis när jag var 9 år gammal och har hållit på sedan dess. Jag tävlade aktivt ett antal år för att sedan välja att börja hjälpa till mer i klubben och vara ledare och hjälptränare. Sedan dess har jag jobbat i ett antal olika klubbar, gått diverse utbildningar och hjälpt Svenska Tennisförbundet Väst vid olika resor och aktiviteter.
VTK har alltid varit lite som en andra hemmaklubb för mig då jag har tävlat, tränat och varit där en hel del. Jag ser mycket framemot att få träffa alla och köra igång i januari!
Önskar er alla en god jul och gott nytt år så ses vi i januari 2020!

Skribent: Isabell Högberg