Kommande sommaraktiviteter

24 JUN 2020 10:20
Vi befinner oss nu mitt i sommaren och här kommer lite info om vilka kommande aktiviteter som finns att vara med på!
  • Uppdaterad: 24 JUN 2020 10:20

Vuxenläger

Helgen i V33 kommer VTK arrangera ett vuxenläger tillsammans med Lilla Edets TK.
En möjlighet till att få spela mycket tennis intensivt samtidigt som man får umgås med varandra både på och utanför banan.
Vi startar 11:00 på lördagen och avslutar 16:00 på söndagen.
2 pass tennis/dag, lunch båda dagarna + grillkväll efter sista passet på lördagen.
Det kommer också erbjudas möjlighet att boka in sig och sova över på Quality Hotel.
Ange då vid bokning koden Vuxentennisläger (obs, bokning av hotellrum sker på egen hand)

• Datum: 15-16/8
  • Kostnad: 1790 kr (singelrum) 1890kr (dubbelrum)
    (1200 kr utan hotellövernattning)
  • Senast anmälan: 2/8

Uppstartsläger Junior:

Tisdag - Fredag i V33 är det åter dags för juniorläger i klubben! En bra uppstart för kommande termin.
Vi startar varje dag 9:00 och avslutar 15:30 (ledare på plats 30 min innan start och 30 min efter avslut).
2 pass tennis om dagen, lunch på Quality Hotel och 1 avslutande aktivitet per dag.

• Datum: 11-14/8
  • Kostnad: 1200 kr.
  • Senast anmälan: 2/8 (skriv i anmälan om allergier)

Fångarna på Fortet

9-10/8 kommer klubben arrangera Fångarna på Fortet på Karlsro.
Juniorer från 9 år och uppåt kan vara med på denna spännande aktivitet.
På plats på Karlsro blir man indelade i lag och därefter sker lagtävlingar i olika motoriska grenar inspirerat utav det från TV-programmet.
Det kommer ske övernattning mellan de båda dagarna.
Samling sker 13:00 på söndagen (då tas egen middag med) och avslut cirka 12:00 på måndagen.

• Datum: 9-10/8
  • Kostnad: 150 kr (då ingår aktivitet, övernattning och frukost).
  • Senast anmälan: 5/7 (skriv i anmälan om allergier)

Tennisens + Kompisens Dag

Lördagen 22/8 kommer 73 tennisklubbar i Sverige att samtidigt arrangera Tennisens Dag där vi klubbar bjuder in allmänheten till oss att få komma och testa på att spela tennis. Vi i VTK har också gjort detta till Kompisens Dag då ni redan spelande i klubben får ta med er kompis (som inte spelar tennis) och låta denne prova på att spela tillsammans med er.

• Datum: 22/8
  • Tid: 14:00-16:00
  • Målgrupp: Alla åldrar, barn som vuxna
  • Kostnad: Gratis
  • Plats: Både inomhus (i tennishallen) och utomhus på våra grusbanor

Glöm inte heller att skapa användare på MATCHi och hör av er till oss så vi kan registrera er som medlemmar så ni får möjlighet till att boka och spela gratis på våra utmohusbanor!
(glöm inte att alla som spelar på banan behöver vara medlemmar)