Medlemskap 2021

18 JAN 2021 12:59
  • Uppdaterad: 18 JAN 2021 12:59

Nytt år och därmed dags att förnya sitt medlemskap. Medlemskapet är giltigt hela året ut.
Juniorer och seniorer som tränar i klubbverksamheten och även ni som innehar ett abonnemang behöver omgående betala in ett nytt medlemskap för 2021.
För Skills och Skoj och Minitennis ingår medlemskap i träningsavgiften.

Kostnaden för detta är 250kr för junior (upp till och med 19 år) och 500kr för senior (20 år och äldre).
Finns också familjemedlemskap som kostar 800kr (kan gälla alla som är folkbokförda på samma adress).

Att då vara medlem i klubben ger en hel del förmåner:

• Rabatterat pris på banbokning
  • Möjlighet att boka 14 dagar framåt (7 dagar för icke-medlem)
  • Möjlighet att delta på KM-tävlingar
  • Rösträtt vid årsmötet
  • En klubbtillhörighet och gemenskap med andra tennisspelare

Betalningen kan ske på 2 olika sätt:

• Har man ett matchi-användare loggar man då in på denna och går till sin profil (klickar på sitt namn), klickar på väntande betalningar och följer sedan instruktionerna som står.
  • Har man ännu inte en matchi-användare (gratis att skaffa) gör man på följande sätt:
    - Gå in på www.matchi.se.
    - Sök upp Vänersborgs TK på anläggningar.
    - Klickar in på vår sida.
    - Hitta en blå ruta där det står ”Ansök och betala nytt medlemskap här” (klicka på här).
    - Gå till en grå ruta där det står ”Inget användarkonto? Registrera dig här” (klicka på den blåa texten)
    - Följ sedan instruktionerna för att ska konto + att förnya medlemskapet

(OBS, kontokort behöver vara kopplat till sitt konto för att kunna betala via sidan)

Senast 15/2 behöver medlemskapet vara betalt