Hoppa till sidans innehåll

Uppdaterad info om Sommartennis

18 MAJ 2021 13:13
Kolla in vår sommartennis 28/6 - 13/8! Hoppas du vill vara med!
  • Uppdaterad: 18 MAJ 2021 13:13

Ja, tiden går som vanligt snabbt den här tiden på året, det är märkligt vad mycket vi skall hinna med. Det är både på den privata arenan och den mer professionella. Hur som helst blir det nog skönt för oss alla att vila lite, umgås med nära och familj på semester och liksom sänka tempot en aning. Vi behöver nog det.

Under sommaren kommer Vänersborgs Tennisklubb att erbjuda tennisträning för alla. Ett erbjudande som är i samarbete med både Svenska Tennisförbundet, Vänersborgs kommun och Socialstyrelsen. Under 7 veckor ,mellan 28 juni fram till 13 augusti, kommer 3 mycket duktiga tennisungdomar att ansvara för Sommartennisen.

Här är våra erbjudanden:

Erbjudande 1:
Varje tisdag mellan 11:00-13:00 kommer VTK att erbjuda kommunens alla invånare prova på tennis helt utan kostnad Sommartennis - Vänersborgs kommun (ungivbg.se). Om ni känner någon som vill testa tennis får ni gärna uppmana dem till att dyka upp på tisdagarna vid utomhusbanorna.
Utrustning finns att låna utan kostnad.

Erbjudande 2:
Varje fredag mellan 11:00-13:00 kommer VTK erbjuda våra parasportare och funktionsnedsatta möjligheten att prova på tennis helt utan kostnad. 

Erbjudande 3:
Detta erbjudande gäller för våra medlemmar. Tennisträning varje dag måndag till fredag. Det mest intressanta är att här finns det möjligheter att skräddarsy sin tennisutveckling helt efter sin egen önskan. Önskar man intensivveckor med flera pass/dag och vecka går det bra lika så som att spela enbart ett pass/vecka.
Vid erbjudande 3 gäller en kostnad/timme enligt följande:

Juniorer gruppträning 2-4 barn/grupp 40 kr/timme
juniorer ensamträning 120 kr/timme
Vuxna gruppträning 2-4 personer/grupp 60 kr/timme
Vuxna ensamträning 180 kr/timme

När det gäller tennisträning bokning för våra medlemmar så är det först till kvarn som gäller…
Bokning av tennistimmar med tränare görs via mail: This is a mailto link eller via direktkontakt med tränarna vid utomhusbanorna.

OBS Vid regn körs träningen inomhus.

Skribent: Olivia Svensson
E-post: Adressen Gömd

 

 

 Boka en bana hos oss!

sisu

   Följ oss på!

   

   

________________________

 

 

 

 

 

 

 

Postadress:
Vänersborgs TK - Tennis
Brättevägen 9
46235 Vänersborg

Kontakt:
Tel: 0760339985
E-post: vtk.vanersborg@telia...

Se all info