Påskslaget INSTÄLLD

18 MAR 2020 10:35
  • Skapad: 18 MAR 2020 10:35

Tyvärr måste vi meddela att vår turnering Påskslaget är inställd efter gemensamt beslut av VTKs styrelse för att skydda allmänheten. Alla anmälda deltagare kommer att bli återbetalda inom kort.

I och med den rådande situationen kring COVID-19 måste vi som idrottsförening anpassa vår verksamhet och kommer göra om tävlingsformatet till Påskslaget. Påskslaget 2020 kommer avgöras i form av en "skills-tävling". Anmälda deltagare samt övriga tennis-Sverige har möjlighet att tävla om pokalerna som skulle delas ut vid Påskslaget genom att utföra kreativa "free-style" tennisklipp à la Stef Bojic. För att deltaga ska man alltså filma kreativa videoklipp med racket och boll/bollar och lägga upp på Instagram samt tagga #VTKPåskSkillz alternativt maila videon till This is a mailto link under perioden 20 - 29 mars. Juryn som består av VTKs styrelse och huvudtränare Olivia Svensson kommer utse topp två i nedanstående tävlingsklasser. Priserna för skillstävlingen hämtas ut av respektive vinnare i Vänersborg eller i överenskommelse med tävlingsledare vid annan tävling.

Vänersborgs Tennisklubb - 100 år i år.

VTK påsskillz
FS 11