Tävlingar på gång

14 FEB 2020 12:24
Är du intresserad av att tävla? Här kommer en samling av tävlingar på olika nivå och för alla åldrar.
  • Skapad: 14 FEB 2020 12:24

Nu under vårkanten kommer det erbjudas tävlingar för alla åldrar och nivåer både i klubbens regi och omnejd.

SO-touren är en tävling som spelas med röd-, orange- och grön boll. Denna tävling spelas på olika plaster i regionen och de är upplagda så att spelarna skall få flera matcher, inga segrare koras och tävlingarna varar i 2-3 timmar.
Mer information om dess tävlingar sitter uppe på anslagstavlan i tennishallen och finns även på: https://www.tennisvast.se/Tavlingar/sotourtavlingar/

Trippelträffen är en tävling med gamla anor som nu åter ska börja att spelas igen. Tävlingen är ett samarbete mellan Vänersborgs TK, Lilla Edets TK och Trollhättans TK. Tävlingen riktar sig till alla juniorer som spelar med grön boll samt de juniorer som kör med hårda bollar men som inte är ute och tävlar så ofta. Tävlingen går ut på att spela gamespel på tid mot spelare från andra klubbar och att även träna på att vara domare för varandra.

Söndag 16:e februari kommer en kick-off att arrangeras i Vänersborgs TK kl 11:00-13:00 där alla som är intresserade av att vara med framöver är välkomna. Lappar har lämntas ut på träning om kick-offen och första deltävlingen kommer sedan att gå av stapeln 1:e mars i Vänersborg, mer information kring detta kommer att komma ut framöver.

Påskslaget är en årlig tävling i klubben som pågår helgerna 20-22 och 27-29 mars.
Tävlingsinformation och anmälan hittar ni på: https://svtf.tournamentsoftware.com/tournament/5ECB3E1B-C71C-4473-A6BA-3178DC140B87

Om det är något ni funderar på, önskar hjälp eller stöd med, tveka inte på att höra av er till vår mail: