Tvåstad Open

Tvåstad Open är en lagtävling för klubbens motionärer. Varje lag består av 2-4 spelare och en lagmatch spelas med två singlar och en dubbel. Varje match är 40min. Beroende på hur många lag som anmäls så delas lagen in i olika divisioner.

Information:. Det spelas på söndag eftermiddag/kväll och spelplats kommer att variera mellan Vänersborg och Trollhättan. En lagmatch pågår i 2 timmar. Först spelar 1:a singeln mot 1:a singeln i 40min sen spelar 2:a singeln mot 2:a singeln i 40min och till sist avslutar man med en dubbel i 40min. Varje lag består av 2-4 personer. Lagen delas in i 2 divisioner (Elitserien och Div 1).

1:an och 2:an i Elitserien kommer att spela en final och sista laget i Elitserien kommer spela en nedflyttningsmatch mot 1:an i Div 1 om vilket lag som kommer att vara i Elitserien. Övriga lag kommer att spela en rolig dubbelblixtturnering under samma dag.

Efter varje match ska man skriva upp resultatet på listorna i VTK-hallen/TTK-hallen och även mejla in resultatet till This is a mailto link så vi kan uppdatera på hemsidan. Vinterns resultat kommer uppdateras efter varje spelomgång här nedan.

Kostnad: 700kr/lag. Betalning ska göras till VTK:s bankgironr: 563-5883 senast den 22 september. Lag från TTK betalar in till TTK.

Anmälan: I anmälan ska det finnas lagets namn, spelarna i laget, mejl och telefonnr till lagledaren. Anmälan görs till This is a mailto link eller på listan i hallen senast den 22 september !!!

OBS!! Har man inget lag så kan man anmäla sig ensam och kommer då att paras ihop med andra som anmäler sig ensamma. Anmäler man sig ensam så ska namn, mejl och telefonnr finnas med. OBS!!

Poängräkning

Spelschema Tvåstad Open vintern 2018