Idrottsrabatten

I Vänersborgs Tennisklubb säljer vi en sak som heter Idrottsrabatten. Idrottsrabatten är ett häfte innehållande rabatter i butiker i vårt närområde (Trollhättan/Vänersborg).
Häftet kostar 100 kronor och 50 kronor utav det totala går till klubben.

Häftet innehåller flertalet olika rabatter i affärer (både online och i butik) inom olika kategorier. Häftena går också att ladda in i mobilen med hjälp utav en kod som finns i varje häfte.
Vi säljer detta för att få en extra inkomst till klubben där vi alla kan hjälpas åt med försäljningen, vuxna som barn.

Vid varje nytt säljtillfälle (var sjätte månad) delas kuvert ut innehållande ett antal häften varje juniorspelare upp till och med 18 år ska sälja.
Steg 1 (minitennis): 2 häften
Äldre grupper: 3 häften
(Önskas fler häften att sälja är det bara att fråga vid träning eller kontakta oss på mail)

Betalning görs sedan till klubben via bankgiro eller Swish.
I meddelande skrivs ”Idrottsrabatten och Namn”
Swish: 1230424721

Mer information om Idrottsrabatten finns på:

Uppdaterad: 31 MAR 2020 09:34 Skribent: Olivia Svensson