Tennis Väst

Under veckans tränare och ledare möte i Borås fick Alingsås tränar duo Sam Karlsson och Marcus Järrebring ta emot priset för årets serieklubb 2021

Under lördagen genomförde SvTF Väst sitt ordinarie årsmöte.

Elfsborgs Tennis söker två tränare till hösten

SO Tourens Arena Tennis bjöd på en stor tennisfest i helgen när Sveriges största minitennistävling genomfördes i Vänersborg.

Ljungskile TF, Stenungsunds TK och Lilla Edets TK söker motiverade tennistränare

SvTF Bastränarutbildning är det första steget i utbildningsprogrammet för tränare. Kursen ersätter de tidigare utbildningarna Tennisens plattform och TGU 1 (Tennisens Grundtränarutbildning 1).

Vera Ryding Lidköpings Tennisklubb född 2007 vann utmärkelsen årets Fair Play pris 2021. Vera var en av de fyra som nominerats till utmärkelsen och var den som fick flest röster.

Svenska Tennisförbundet Väst kallar till ordinarie årsstämma lördagen den 2 april kl. 09:30 att genomföras på Quality Hotel i Vänersborg.

Det är dags att rösta på årets Fair Play utmärkelse 2021. 4 mycket duktiga Region spelare har blivit nominerade. Nu kan du avgöra vem som ska ta hem slutsegern.

Smittspridningen i landet ökar kraftigt. Under måndagen meddelade regeringen och Folkhälsomyndigheten att avrådan för större tävlingar och läger förlängs åtminstone t.o.m. 31 januari

Under den senaste tiden har Coronan ökat vilket har inneburit att Folkhälsomyndigheten har varit tvingade att utöka restriktionerna.

Regionläger med glädje

(2021-12-08 12:00)
Under helgen arrangerade Svenska Tennisförbundet Väst regionläger för våra 10 åringar.

Under helgen genomfördes den andra och avslutande delen av TGU 1.

Nu kommer ett tillfälle som inte får missas.  Nu finns det möjlighet att utbilda våra medlemmar till duktiga funktionärer. Eller bara lära sig tennisens regler så att man får en bättre känsla utav vad som verkligen gäller.

Elitserie tennis i Väst

(2021-10-25 18:47)
Lidköpings Tennisklubb erbjuder fribiljetter till Elitserien för damer. Det gäller vid klubbresor!